Wim Vrijmoet

Op 23 februari 2017 is plotseling Wim Vrijmoet overleden.

Wim was een heel goede vriend waarmee we heel veel contact hadden en die we dan ook nog steeds missen. Maar Wim was ook gedurende vele jaren de drijvende kracht achter de bridgevereniging Studiecentrum en het blad Studiecentrum Troef. Veel artikelen in Troef waren of van zijn hand of hij heeft door zijn niet aflatend enthousiasme anderen gestimuleerd bijdragen te leveren. De presentatie van Troef kreeg – welbewust – niet veel aandacht, maar de inhoud des te meer. Het blad stond bekend om het hoge niveau; soms wat betreft het speltechnisch aspect maar in ieder geval wat betreft leesbaarheid en humor.

Ik heb alle exemplaren van Troef en een veel andere documenten die Wim heeft nagelaten doorgenomen en de meest interessante artikelen geselecteerd. Het resultaat is een flinke bundel van ongeveer 160 bladzijden die als titel heeft gekregen Truffels in dwang.

Die naam heb ik niet gekozen, maar dat was de titel die Wim al had vastgesteld toen hij (met hulp van Roel Klein) zelf bezig was om zijn verhalen te bundelen. Wij maken dat nu dus graag voor hen af.

Ik ga ervan uit dat ik de uitgave kan laten printen voor naar schatting tussen de €25 en €30 per exemplaar.

Als voldoende mensen interesse hebben, dan zal ik dat verzorgen, maar voordat ik daar aan begin wil ik graag weten wie dat boek aan zou willen schaffen. Denk je interesse te hebben, stuur dan s.v.p. een email naar koenp@mailbox.org te sturen.

Een preview van de bundel is hier te vinden.
© 2018 Koen Poppe
Email